Det lukter utbytte fra Røkkes ryddekasse Akastor får snart inn et milliardbeløp som gjør det rimelig å regne med utbytte etter hvert.
E24-journalister nominert til Den store journalistprisen «Aksjeskandalene i norsk politikk» vant Skup-diplom i helgen. Nå er avsløringene også nominert til Den store journalistprisen.
Bitcoin fortsetter prisoppgangen: – Blir lang kø av kjøpere fremover På få måneder har milliarder av dollar strømmet til bitcoin og sendt prisen til nye høyder. Robert Næss i Nordea ser ingen grunn til at prisveksten skal stoppe med det første.
Tiltak skal redusere strømpris­forskjellene i Sør-Norge Innbyggere i Agder og på Sørvestlandet måtte tidvis betale mer for strøm i fjor enn naboområdene. Nå gjennomfører Statnett tiltak for å minske forskjellene.
Kongehuset med underskudd på 54,3 millioner kroner i 2023 Reiser til 47 norske kommuner. Offisielle besøk til fem europeiske land og feiring av kronprinsparets 50 års dager. Det er noen av høyepunktene for kongefamilien i 2023.
Oljefondet fikk avkastning på 1.210 mrd. Oljefondets verdi steg med nesten 2.000 milliarder kroner i første kvartal. Avkastningen ble på over seks prosent, særlig drevet av teknologiaksjer.
Norges Bank-undersøkelse: Fortsatt lavere etterspørsel etter boliglån Etterspørselen etter lån fra husholdninger falt litt i første kvartal i 2024, ifølge Norges Banks utlånsundersøkelse.
Olje- og energiaksjer tynger Oslo Børs Flere olje- og energiaksjer faller i kjølvannet av gårsdagens oljeprisfall.
Dette tror analytikerne om Equinor-resultatet Analytikere venter at Equinor leverer solide tall for første kvartal, men selskapets tall demper seg fra rekordnivåene de siste årene.