Senkes ned på havbunnen i desember: Denne rakkeren skal sikre norsk gass til Polen En 215 tonns undervannsstruktur fra norske Randaberg Industries skal bidra til å sikre norsk gass til Danmark og Polen, og senkes ned på havbunnen i Danmark i desember. Fra neste år skal gassrøret Baltic Pipe være i drift.
Slik «nailer» du case-intervjuet I ansettelsesprosess og fått presentert et case du skal løse? Her er ti gode råd på veien.
Oljeanalytiker: – Vi hadde et problem allerede før omikron Bjarne Schieldrop i SEB tror Opec kommer til å gå vekk fra planen om å øke oljeproduksjonen, etter fredagens prisfall. I så fall har ikke USA oppnådd noe annet enn å redusere egne lagre, mener han.
Store selskap dropper julebord: – Unødvendig, sier Nakstad Aker Solutions og Kongsberg Gruppen føyer seg i gruppen til industribedrifter som dropper årets julefest. Likevel er det fortsatt høyt trykk hos julebordarrangører, ifølge NHO.
Strømbørsen har beregnet feil systempris i tre uker I en høst med svært stort fokus på strømprisen har Nord Pool regnet den såkalte systmeprisen feil siden 9. november. Men regnebommerten har ingen betydning for prisen du og jeg betaler for strømmen.
Nakstad: Unødvendig å avlyse julebord Avlyste julebord og strenge regler ved julearrangementer utendørs er unødvendig strengt, mener assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad.
Nok en rekord for strømprisen søndag: – Garantert enda dyrere neste uke Søndag får vi nye strømprisrekorder – igjen. Og høye priser for hele landet. I Midt- og Nord-Norge blir det nesten 2 kroner kilowattimen – før påslag, avgifter og nettleie.
Er rådgiver for Flyr, eier aksjer i konkurrenten PR-byrået First House er fortsatt Norwegian-aksjonær, et halvår etter at uoppgjorte fakturaer ble konvertert til aksjer. Samtidig bistår PR-byrået utfordreren Flyr, som kaller det hele «uproblematisk».
Er kraftutveksling med andre land et gode? Ideen om å kjøpe billig kraft fra utlandet når prisen er lav, og selge vannkraften vår dyrt når prisen er høy, er god. Dette ville vært en suveren idé om markedet hadde fungert perfekt, noe det ikke gjør. Det viktigste Read More
Netthandelen i hele Black Week økte med 8,5 prosent Stadig flere handler på nett på Black Friday. Tall fra Nets viser en vekst på 4,2 prosent fra i fjor, mens for hele uka var økningen på hele 8,5 prosent.