Schibsted har solgt Adevinta-aksjer for 1,7 milliarder kroner Adevinta-aksjene ble solgt med en rabatt fra onsdagens sluttkurs. Rubrikk-aksjen er ned over 40 prosent det siste året.
Bred Wall Street-oppgang etter Powells tale USA-børsene reagerte positivt på Fed-sjef Jerome Powells tale onsdag kveld. Nasdaq steg godt over 4 prosent.
Folk nord for Dovre med «søringpriser» på strøm: – Håper det er forbigående Strømprisen når nye høyder i Nord- og Midt-Norge i disse dager. Handelssjefen i Ishavskraft, Tom Eirik Olsen, erkjenner at det svir når det står på, men tror prisene vil snu.
Sjeføkonom om Powells tale: – Perioden med triple rentehevinger er bak oss USAs sentralbanksjef Jerome Powell bekrefter at mindre rentehevinger er sannsynlig fremover. – Markedet reagerer svært positivt på dette, sier sjeføkonom Marius Gonsholt Hov.
Lei av at alle grønnsaker er pakket i plast? Nå kan det bli slutt på... EU-kommisjonen foreslår strengere krav til emballasje. Nå skal plastpakkene bli mindre, og flasker skal pantes i hele EU.
Tidligere DNV-ansatt dømt for grov korrupsjon 53-åringen er dømt til et år og fire måneder i fengsel for å ha solgt informasjon til russisk etterretningsoffiser, fremgår det i en dom fra Oslo tingrett.
Provoserte DOF-aksjonærer vil kuppe styret og sette inn sine egne folk – Vi er ti aksjonærer som jobber døgnet rundt for å få en mer rettferdig fordeling av verdiene i DOF, sier Bjarte Brønmo.
Dubai-avsløringene: Viktig brev om utleveringsavtale ble liggende i 287 dager Justisdepartementet har ventet på innspill fra Kripos om en mulig utleveringsavtale med Emiratene siden februar 2022. Men Det nasjonale statsadvokatembetet lot være å videreformidle forespørselen.
Usikker på om skatteendring vil holde i retten: – Vil ikke ta seieren på forskudd Skatteforsker er overrasket over regjeringens skatteendring og er ikke sikker på om de vil holde juridisk.
SAS-sjefen advarer aksjonærene: – De kan tape alt SAS’ konsernsjef Anko van der Werff kom onsdag med sin hittil sterkeste advarsel til dagens aksjonærer: – Det er ingen garanti for at de vil beholde noen som helst verdier.