Konsernsjefen i Sparebank 1 Nord-Norge går av på dagen Petter Høiseth har i dag meldt til styret at han vil å fratre sin stilling som konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge av personlige årsaker.
SAS-planer forsurer forholdet til pilotene: – Dette er siste sjanse Pilotalliansen i SAS beskriver en tynnslitt tillit til toppledelsen. De er provosert over at selskapet har inngått en ny avtale for regionalfly med en annen fagforening. Nå skal partene møtes i et nytt månedlig forum, i et siste forsøk på Read More
Børsuroen: Småinvestorer dumper aksjer for 192 millioner Nordnet-kunder vedder på aksjefallet blir kortvarig, og laster opp med aksjer i Norwegian etter kursras.
Norske bedrifter rammes av det nye coronaviruset Norske bedrifter påvirkes allerede negativt av corona-viruset, opplyser NHO. Organisasjonen mener det er et spørsmål om tid før smitten rammer også i Norge.
Salmar om coronaviruset: – Vi er forberedt på flere avbestillinger Salmar har fått avbestillinger på grunn av coronaviruset, og vurderer tiltak fortløpende, men foreløpig er det snakk om små volum. Laksesektoren er den som er raskest til å snu seg rundt i krisesituasjoner, sier analytiker.
Skottland vil innføre gratis mens-produkter Som det første landet i verden vil Skottland innføre gratis bind og tamponger til kvinner.
Flyselskap tester senger i økonomiklasse på lange turer Før jul begynte Air New Zealand med spiselige kopper. Nå skal passasjerene som har betalt minst også få en seng å sove i.
Hongkong gir «helikopterpenger» til innbyggerne Alle innbyggere over 18 år i Hongkong vil få utbetalt 10.000 Hongkong-dollar, tilsvarende over 12.000 kroner, fra staten i såkalte «helikopterpenger». Det kunngjorde finansminister Paul Chan da han la frem statsbudsjettet onsdag, skriver South China Morning Post. Read More
Oslo Børs ned syv prosent fra toppen: – Har blitt en global frykt Børsene faller videre på virusfrykt og kronen svekkes. Økonomer tror virussjokk vil ramme den økonomiske veksten.
Cappelen Damm kvitter seg med alle Tanum-butikkene utenom én Norge største forlag klarer ikke å få lønnsomhet i Tanum-butikkene og selger alle utenom flaggskip-butikken til to av konkurrentene.