Norge trenger et fremtidsrettet taximarked Et gjennomregulert taximarked uten konkurranse blir konsekvensen dersom venstresidens reverseringsentusiasme vinner frem. Det vil være utelukkende negativt for oss forbrukere, både når det gjelder pris og valgfrihet. Nå er det på tide å si ja til den nye reformen, ikke Read More
Norske NOD håper på bedring i chipkrisen mot slutten av 2022 – Det er ikke etterspørselen som er problemet. Vi kunne levert mye, mye mer, sier NOD-direktør. Verdien på selskapet er nå på all-time high etter en vekst på over 600 prosent de siste to årene.
Oslo Børs steg mens Nel falt kraftig etter salgs-anbefaling Nordic Nanovector ble dagens taper på børs etter skuffende utsettelse
Har bitcoin en plass i 60/40-porteføljen? Den endelige testen er bitcoins innvirkning på den risikojusterte avkastningen. Og der ligger den største overraskelsen, skriver makrostrateg Michael Read.
Wall Street faller etter skuffende jobbtall Elbilselskapet Nikola faller etter milliardunderskudd, mens selskapet bak Call of Duty overrasket markedet.
Kan vi nå snakke om hva som blir viktig på fremtidens arbeidsplass? Vi er for opptatt av staffasjen – ikke i hva som skaper en god arbeidsplass.
Boligprisfall overrasker: – Avkjølingen er her nå Økonomene tror ikke svakere utvikling i boligmarkedet skremmer Norges Bank fra å heve renten i høst.
Investtech-analyse: Tre aksjer du bør kjøpe før kvartalstallene slippes Det er høytid for presentasjon av resultatene for andre kvartal for selskapene på Oslo Børs. Vi gir deg tre aksjer du bør sikre deg før tallene slippes.
Uventet boligprisfall i juli Salgsprisene på norske boliger ble skrelt med 1,1 prosent på landsbasis.
Bergen Engines-sjefen fulgte innspurten av salget fra seilbåten – Jeg er glad for at vi har fått dette på plass, så vi kan få ro i rekkene, sier administrerende direktør Jon Erik Røv i Bergen Engines.