Streik blant lastebilsjåfører avverget Over 1.000 lastebilsjåfører kunne ha blitt tatt ut i streik fra onsdag morgen, men to timer på overtid kom partene til enighet.
Slakter Idsøe rigger seg for pinnekjøtt-rush i rekordår I 192 år har Idsøe-familien drevet slakterforretning i Stavanger. Aldri har de solgt mer kjøtt enn i år. Og snart er det jul...
Merkur-nykommere vil trenge mer penger Bare tre av de 17 nye selskapene på Merkur Market tjener penger, og sannsynligheten er stor for at emisjonene kan komme ofte og tett fremover. Investeringsdirektør Robert Næss anslår kapitalbehovet til å bli opp mot 200 milliarder kroner de neste Read More
Pengerådet: Hva vil skje med boligrenta framover? I ukens episode av Pengerådet har Hallgeir Kvadsheim vært litt egoistisk og invitert sjeføkonom i Eika Gruppen, Jan Ludvig Andreassen, til studio.
To skip lå klare i Kina da korona brøt ut. For bergensrederiet ble det en... – Det var et stort puslespill. Vi jobbet mot tiden, forteller Siri-Anne Mjåtvedt i bergensrederiet Utkilen.
Mobilselskapet Nortel har så vidt fylt ett år: Nå vil de på børs Mobilselskapet Nortel kaster seg på bølgen av nye selskaper som slår inn over Børsen. Selskapet vil hente 75 millioner i frisk kapital for å satse videre i bedriftsmarkedet, lansere trådløst bredbånd og for å ha nok penger til de klarer Read More
Fortsatt sterk vekst for teknologigiganten Microsoft Selskapets skytjenester fortsatte den elleville veksten, og omsatte alene for 118 milliarder kroner i kvartalet.
130 av 220 Widerøe-ansatte på Flesland mister jobben En tapt anbudskonkurranse fører til at ansatte i Widerøe Ground Handling på Bergen lufthavn Flesland mister jobben.
Bjørn Dæhlie sparer 2 millioner kroner i året på «skatteflukten» Skilegenden kjøpte hus for 1,2 millioner i Bø i Vesterålen. Hele investeringen sparer han inn på under et år i nordlandskommunen, basert på 2019-ligningen.
Økokrim krever ni måneders fengsel for skipsreder etter Tide Carrier-forliset Økokrim la ned påstand om ni måneders fengsel for Georg Eide. Rederen er tiltalt for medvirkning til alvorlig miljøkriminalitet etter Tide Carrier-forliset.