De vil revolusjonere lånemarkedet: Gikk mer enn 30 millioner i underskudd Selskapene innen lånebasert folkefinansiering økte både inntektene og det totale underskuddet i fjor. – Det er viktig for oss med lønnsomhet, men akkurat nå fokuserer vi på vekst, sier Kameo-sjef Sebastian M. Harung.
Kamp om små leiligheter i Oslo: – Kommunen gjør unges boligdrøm vanskeligere enn nødvendig Leilighetsnormen i Oslo, som legger et tak på hvor mange små leiligheter som kan bygges i byen, bidrar til det voldsomme presset på boligmarkedet, mener eiendomsmeglertopp Carl Geving.
Nytt rekordår for havvind i 2019: Venter ny rekord i år – tross corona Aldri har det blitt installert mer ny havvind-kapasitet enn i fjor. Vindbransjen spår ny rekord i år, og en åttedobling innen 2030.
Tilbakegang for Swix-eier: – Fluorsaken tok mye kapasitet Brav vokste marginalt på topplinjen, men gikk tilbake i Norge. Administrerende direktør Espen Engelstad sier utviklingen i Skandinavia var skuffende.
USA: Forhandlinger om koronakrisepakke kollapset Forhandlingene om en ny koronakrisepakke i USA har brutt sammen. Nå vurderer president Donald Trump å forlenge støtten til arbeidsløse på egen hånd.
Frykter Hurtigruten-saken skal skremme turister fra å dra til Svalbard Hurtigruten-saken kan gjøre det enda vanskeligere for turistnæringen på Svalbard. Men tysk reisebyrå tror ikke omdømmet til Svalbard står i fare.
Wall Street-indekser hentet seg inn rett før stengetid Økte spenninger mellom USA og Kina og mangel på ny krisepakke bidro til en svak børsdag for Wall Street. Det på tross av overraskende gode jobbtall.
Rekordår for møbelbransjen i fjor Mens de store møbelkjedene fikk rekordresultater i fjor, sakket Skeidar akterut på tross av sterk vekst i møbelmarkedet. Hittil i år peker pilene til værs.
Stine Grøndal Sesseng gledet seg til å jobbe på kontoret. Så kom kontrabeskjeden. Pr-byrået Try Råd er blant selskapene som nå oppfordrer sine medarbeidere til å jobbe hjemmefra. – Det var ekstremt krevende med hjemmekontor, hjemmeskole og hjemmebarnehage i mars, sier Stine Grøndahl Sesseng, seniorrådgiver i selskapet.