ESB øker krisestøtten til 14.300 milliarder kroner Den europeiske sentralbanken (ESB) øker støttekjøpene knyttet til coronakrisen med 600 milliarder euro til totalt 1.350 milliarder euro, men holder renten uendret på minus 0,50 prosent.
Utsetter Mowi-tillatelse i verdensarvområde Det ligger an til omkamp om lakseoppdretteren Mowis etableringstillatelse i verdensarvområdet Vegaøyan i Nordland, etter flere nye klager. Fiskeridirektoratet utsetter foreløpig tillatelsen til klagene er behandlet.
Marine mineraler – Gull eller gråstein? Tina Bru skrev i BT onsdag at Norge nettopp har åpnet en ny næring med anslått verdi på 1000 milliarder. Hva vet vi om marine mineraler - og hvor trenger vi mer kunnskap?
NHO-undersøkelse: Fire av ti oljebedrifter planlegger oppsigelser – Titusener av arbeidsplasser står på spill akkurat i dag, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid foran innspurten i den politiske dragkampen om oljeskatten.
Bilsalget halvert i Tyskland Nybilsalget i Tyskland stupte med nær 50 prosent i mai, sammenlignet med samme måned i fjor.
Ti år med eiendomskjøp i Oljefondet: – Avkastningen har vært bedre enn ventet For ti år siden fikk Oljefondet lov til å kjøpe eiendommer. Avkastningen har vært bedre enn ventet, sier fondet.
Glade Equinor-ansatte tilbake på kontoret – Å, så herlig å være på jobb igjen! Nå kan vi endelig møtes og bli bedre kjent med hverandre!
Største mai-oppgang for norske boligpriser noensinne Boligprisene i Norge steg 1,9 prosent forrige måned. Det er den største prisoppgangen Eiendom Norge noensinne har registrert i mai.
Gjelsten tjente gode penger i sportsbransjen i fjor Sport 1 økte inntektene med 10 prosent til 1,8 milliarder kroner i fjor, og resultatet før skatt endte på rekordhøye 66 millioner kroner. Sportskjeden bidro til et godt år for investor Bjørn Rune Gjelsten.
Regjeringspartiene og Fremskrittspartiet enige om iskantgrense på 15 prosent Regjeringspartiene Høyre, KrF og Venstre har kommet til enighet med Fremskrittspartiet om en iskantgrense på 15 prosent i Barentshavet.