Runar Vatne dømt til betinget fengsel for promillekjøring Investoren innrømmet promillekjøring og kjøring uten førerkort i Oslo tingrett tidligere i mai.
Russland skrur av gassen: Finland sikrer seg LNG-terminal Samtidig som Russland skrur av gassen til Finland har finnene sikret seg en importterminal for flytende naturgass. – Vil gjøre det mulig for oss å bryte oss løs fra russisk gass, sier finsk statsråd.
Fallet tiltar på Wall Street Etter en positiv start har uroen igjen inntatt det amerikanske aksjemarkedet. Fra rekorden i starten av året har S&P 500 nå falt mer enn 20 prosent.
NVE i møte med kraftselskapene: – Kan ikke utelukke energiknapphet Fredag var NVE i møte med kraftselskapene for å diskutere kraftsituasjonen frem til neste vår. – Vi ønsket å minne om ansvaret selskapene har, sier NVE-direktør Kjetil Lund.
Brudd for 17.400 oljearbeidere Årets hovedoppgjør har ført til brudd i tre av fire forhandlinger om oljearbeidernes tariffavtaler.
Tesla mister topplassering i Cathie Wood-fond Tesla har vært den største posisjonen i Cathie Woods flaggskipfond siden 2017, ifølge Bloomberg. Nå har det endret seg.
SAS-pilotene tar flyselskapet til retten SAS-pilotene i Parat mener etableringen av datterselskapene SAS Connect og SAS Link gjør at mange piloter mister jobben. Derfor stevner de nå flyselskapet for Arbeidsretten.
Nå kan Rec-aksjen bli sommerbrun eller få solstikk Det virker som om aksjemarkedet forventer konkrete nyheter fra Rec Silicons nye storeier.
Ukens Investtech: Tre robuste aksjer for turbulente tider Er du ekstra nervøs for markedet om dagen? Her er tre aksjer som anses tryggere enn de fleste andre.
Dragsuget Følg pengene, heter det. Og da går strømmen på helt lovlig vis ut av landet og til attraktive skatteparadis.