Trumps valgkampnettsider ble rammet av hackerangrep
Trumps valgkampnettsider ble rammet av hackerangrep Valgkampnettsidene til USAs president Donald Trump ble natt til onsdag rammet av et hackerangrep. Gjerningspersonene ba om penger i kryptovaluta.
TV 2: Thorbjørn Jagland hudfletter Jens Stoltenberg i ny bok
TV 2: Thorbjørn Jagland hudfletter Jens Stoltenberg i ny bok Ifølge TV 2 bruker tidligere statsminister Thorbjørn Jagland (Ap) god plass på å hudflette Jens Stoltenberg i sin nye bok «Du skal eie det selv».
Republikanerne får begrense antall mottakskasser for forhåndsstemmer i Texas
Republikanerne får begrense antall mottakskasser for forhåndsstemmer i Texas Texas' høyesterett gir delstatens republikanske guvernør Greg Abbott lov til å begrense antall lokaler for mottakskasser til ett per fylke, skriver Reuters.
Koronapandemien presser lakseprisene ned mot produksjonskostnad
Koronapandemien presser lakseprisene ned mot produksjonskostnad Nye tilstramninger i Europa bidrar til å presse lakseprisene ned mot produksjonskostnaden på drøyt 40 kroner kiloen.
Derfor er dødstrenden i USA så skremmende
Derfor er dødstrenden i USA så skremmende Koronaviruset tar livet av stadig flere mennesker. Trenden er særlig illevarslende i land som Brasil, Mexico og USA.
Sverige undersøker Epstein-forbindelsene til norskstøttet tankesmie
Sverige undersøker Epstein-forbindelsene til norskstøttet tankesmie Sverige har i likhet med Norge lenge vært en viktig støttespiller for tankesmien IPI. Nå har svensk UD innhentet informasjon om tankesmiens koblinger til overgriperen Jeffrey Epstein – i motsetning til norske myndigheter.
Spår «enorme konfrontasjoner» mellom USA og Kina
Spår «enorme konfrontasjoner» mellom USA og Kina Konfliktene mellom USA og Kina vil sannsynligvis fortsette uansett hvem som blir USAs neste president. Den kinesiske toppledelsen er splittet på om de foretrekker Donald Trump eller Joe Biden.
Microsoft slo forventningene – aksjen stiger i etterhandelen
Microsoft slo forventningene – aksjen stiger i etterhandelen Microsofts skytjenester fortsetter å være en pengemaskin for selskapet. I tek-gigantens første kvartal i regnskapsåret 2021 dro segmentet inn 118 mrd. norske kroner.
Bergensavisen: Widerøe-selskap kutter 130 av 220 årsverk på Flesland
Bergensavisen: Widerøe-selskap kutter 130 av 220 årsverk på Flesland Store deler av Widerøe Ground Handlings bakkemannskap på Flesland mister jobben.
Mobilutfordreren Nortel tar sikte på børsnotering: – Vi har satset på en neglisjert del av...
Mobilutfordreren Nortel tar sikte på børsnotering: – Vi har satset på en neglisjert del av... Mobilmyggen Nortel blir det tredje mobilselskapet på børsen. Men først skal det hente 75 millioner kroner i markedet for å vokse videre.
Økokrim krever ni måneders fengsel for skipsreder etter «Harrier»-forliset
Økokrim krever ni måneders fengsel for skipsreder etter «Harrier»-forliset Økokrim la ned påstand om ni måneders fengsel for Georg Eide. Rederen er tiltalt for medvirkning til alvorlig miljøkriminalitet etter «Harrier»-forliset.
Den omstridte drosjetjenesten Uber gjør comeback i Norge
Den omstridte drosjetjenesten Uber gjør comeback i Norge Uber kastet inn håndkleet i 2017. Søndag trer en ny drosjelov i kraft, som åpner for selskapets tilbakekomst i Norge.
Pareto Securities varslet krav til russisk stålgigant
Pareto Securities varslet krav til russisk stålgigant Pareto Securities varslet den russiske stålgiganten Severstal om millionkrav i regress etter søksmål fra norske investorer. Tilbake kom anklager om interessekonflikt.
Advarer mot langvarig bruk av hjemmekontor
Advarer mot langvarig bruk av hjemmekontor Langvarig bruk av påtvunget hjemmekontor vil øke omfanget av lettere psykiske lidelser, advarer psykologer.
Brudd i forhandlingene om flyavtalen
Brudd i forhandlingene om flyavtalen Parat og NHO Luftfart brøt tirsdag forhandlingene for arbeidstakere som er omfattet av flyavtalen. Dermed blir det mekling.
Innlegg: Ledelse i slitasjens tid
Innlegg: Ledelse i slitasjens tid Plutselig ble vi alle kriseledere. Og mens unntakssituasjoner gjerne er tidsbegrensede og kortvarige, er det ikke slik under pandemien. Å jobbe i en krise uten sluttdato er krevende. Velkommen til slitasjens tid.
XXL må kjempe for å få tak i populære merkevarer: – Vi er ikke helt...
XXL må kjempe for å få tak i populære merkevarer: – Vi er ikke helt... Rollebytte i sportsbransjen gjør at XXL må strekke seg for å få tilgang på signalmodeller fra kjente merkevarer.
Telenor innfører møteplikt på kontoret: – Man kan jo ikke bare være hjemme, sier hr-direktør
Telenor innfører møteplikt på kontoret: – Man kan jo ikke bare være hjemme, sier hr-direktør Telenor vil ha møteplikt på kontoret minst to dager i uken, så snart koronarestriksjonene opphører. – Noen får helseproblemer med kun å jobbe hjemme, sier hr-direktøren.
Finansforbundet boikotter Wizz Air
Finansforbundet boikotter Wizz Air Nok et forbund nekter å fly med lavprisselskapet.
DNTV Pressebrief om koronasituasjonen i Bergen
DNTV Pressebrief om koronasituasjonen i Bergen Byrådsleder Roger Valhammer, byråd for eldre, helse og frivillighet Beate Husa og medisinsk fagsjef Trond Egil Hansen orienterer
DNTV | Svenske myndigheter om koronasituasjonen
DNTV | Svenske myndigheter om koronasituasjonen Presstreff med Folkhälsomyndighetens om koronasituasjonen i Sverige.
Påbudt hjemmekontor! Hvorfor det?
Påbudt hjemmekontor! Hvorfor det? For å skjerme unge og eldre, må kontorfolket på hjemmekontor. Det er en logikk i det.