Erna Solberg om formuesskatt: – Jeg ønsker at folk skal bli Norge
Erna Solberg om formuesskatt: – Jeg ønsker at folk skal bli Norge Regjeringen fikk flere spørsmål om eierskap og formueskatt da de presenterte viktige saker for regjeringspartiene neste periode.
Skal sjefen ha alt ansvaret, eller må de ansatte også dra lasset?
Skal sjefen ha alt ansvaret, eller må de ansatte også dra lasset? Det er stort fokus på hva ledere skal gjøre og ikke gjøre. Men hva med de ansatte – skal de slippe unna alt ansvar?
Kronikk: Den som bare hadde en karbonavgift – eller?
Kronikk: Den som bare hadde en karbonavgift – eller? I økonomenes verdensbilde kommuniserer husholdninger og foretak via markedspriser, mens myndighetene korrigerer for eksterne virkninger. Er det så enkelt?
Mener boligprisfallet i juli var større enn ventet: – En tydelig nedadgående trend
Mener boligprisfallet i juli var større enn ventet: – En tydelig nedadgående trend – En terrorbalanse mellom utsikter til renteoppgang og oppgangsstemning i norsk økonomi holder utviklingen i sjakk, sier boligforsker Mari O. Mamre.
Sjekk boligprisene i din region
Sjekk boligprisene i din region Det var store regionale forskjeller i boligprisutviklingen sist måned. Sjekk oversikten her.
Innlegg: Jeg har ikke tatt vaksinen
Innlegg: Jeg har ikke tatt vaksinen Nå har hele Oslos befolkning fått tilbud om første vaksinedose mot covid-19. 90.000 har likevel ikke tatt første dose. Jeg er en av dem.
Femte måned på rad med boligprisfall i Oslo
Femte måned på rad med boligprisfall i Oslo Etter ti måneder med vill vekst i hovedstadens boligpriser har det dabbet av siden februar.
Boligprisene falt 1,1 prosent nominelt i juli
Boligprisene falt 1,1 prosent nominelt i juli Boligprisene i Norge er nå 8,5 prosent høyere enn for ett år siden.
DN Mer DN Mer – mer av alt det gode
DN Mer – Høydepunkt – Ledelse-webinar – Få det beste ut av de fleste DN Mer – Høydepunkt – Ledelse-webinar – Få det beste ut av de fleste
Privatinvestor Edvin Austbø tjente 320 millioner kroner i fjor
Privatinvestor Edvin Austbø tjente 320 millioner kroner i fjor Den mediesky milliardæren leverte et rekordresultat i koronaåret og har nå godt over en milliard kroner plassert på børsen.
Venter forsiktig oppgang i boligprisene i juli
Venter forsiktig oppgang i boligprisene i juli Men i månedene fremover vil renteøkningene til Norges Bank sørge for ytterligere nedkjøling av boligmarkedet, mener økonomer.
Pengene renner ut for investor Celina Midelfart
Pengene renner ut for investor Celina Midelfart I fjor gikk Celina Midelfarts investeringsselskap på sitt største underskudd noensinne med et tap før skatt på 127 millioner kroner. – Tapene er relatert til stor energieksponering, sier hun.
Når blir første baby født hos Dr. Dropin?
Når blir første baby født hos Dr. Dropin? Klarer ikke sykehusene å gi godt nok tilbud til fødende kvinner, vil snart en privat aktør ta over.
Skipsreder Elisabeth Grieg ut mot laksemilliardær om formuesskatten: – Jeg skal i alle fall ikke...
Skipsreder Elisabeth Grieg ut mot laksemilliardær om formuesskatten: – Jeg skal i alle fall ikke... Laksemilliardær Gustav Witzøe sporer av debatten med å klage over formuesskatten, ifølge skipsreder Elisabeth Grieg.
Deltavarianten legger mørke skyer over verdensøkonomien
Deltavarianten legger mørke skyer over verdensøkonomien Den økte smittespredningen av deltavarianten over store deler av verden gjør at den økonomiske veksten har avtatt. – En viktig påminnelse om at vi må leve med viruset lenge, mener sjeføkonom.
Innlegg: Grunnlaget for å lykkes i fremtiden
Innlegg: Grunnlaget for å lykkes i fremtiden Private bedriftseiere i vårt langstrakte land står på hver dag for lønnsomme arbeidsplasser.
Studenter i storbylys
Studenter i storbylys ODENSE: Norske og danske sosialdemokrater vil sende flere studenter til provinsen. Studentene vil helst til folketette strøk.
Gründer og investor Hilde Midthjell: – Jeg er litt skeptisk til at mange satser på...
Gründer og investor Hilde Midthjell: – Jeg er litt skeptisk til at mange satser på... Hilde Midthjell er god for over 1,3 milliarder, men er opptatt av å ikke ta for høy risiko når hun forvalter pengene sine.
Kinesisk gründer med nok en kryptoenhjørning
Kinesisk gründer med nok en kryptoenhjørning Kryptoeventyret fortsetter for kineseren Jihan Wu. Nå har 35-åringens andre oppstartsselskap fått enhjørningsstatus.
Rentemarkedet med økende tvil til renteheving i september: – Det har krøpet seg inn en...
Rentemarkedet med økende tvil til renteheving i september: – Det har krøpet seg inn en... Det norske rentemarkedet har den siste måneden priset inn en lavere sannsynlighet for rentehevelse i september. Men sjeføkonom Kjetil Olsen i Nordea er fortsatt «helt sikker».
Innlegg: Én industrisyklus fra krav om nullutslipp
Innlegg: Én industrisyklus fra krav om nullutslipp Innen 2050 skal prosessindustrien nå målet om nullutslipp. Det innebærer at nullutslippsteknologier må være demonstrert i industriell skala innen 2030 med utrulling allerede fra 2035.
President Joe Biden ber NY-guvernør Andrew Coumo om å gå av etter seksuell trakassering
President Joe Biden ber NY-guvernør Andrew Coumo om å gå av etter seksuell trakassering Statsadvokaten i New York har konkludert med at Andrew Cuomo har seksuelt trakassert en rekke kvinner han har jobbet med. Cuomo benekter anklagene i en digital pressekonferanse.
Innlegg: Høyre heier på ildsjelene
Innlegg: Høyre heier på ildsjelene Det er kvalmende, at partier som SV og AP i sin retorikk stigmatiserer og snakker ned norske lokale bedriftseiere.