Runar Vatne er dømt til betinget fengsel for promillekjøring
Runar Vatne er dømt til betinget fengsel for promillekjøring Investor Runar Vatne ble tidligere i år tiltalt for promillekjøring og kjøring uten førerkort. Nå er dommen fra Oslo tingrett klar.
Spaltist: Vær litt Volodymyr
Spaltist: Vær litt Volodymyr Selv om du ikke skal lede et land i krig, er det mye å lære av Volodymyr Zelenskyj.
Livet er fullt av arbeidsoppgaver andre knapt legger merke til
Livet er fullt av arbeidsoppgaver andre knapt legger merke til Innkjøp av rundstykker. Forberede presentasjoner og taler. Få teleslyngen til å fungere. Og eposten om kvalitetsstyring. Noen må gjøre det, ingen får kred for det.
Et kupp, et mulig mord, en forrykt krig – Nato ble redningen
Et kupp, et mulig mord, en forrykt krig – Nato ble redningen Finland og Sverige velger Nato mens krigen i Ukraina pågår. Norges inntreden for 73 år siden hadde også et dramatisk bakteppe.
Ikke overrasket over å få toppjobben
Ikke overrasket over å få toppjobben Tone Hansen mener hun er så kvalifisert at det ikke var overraskende å få direktørjobben ved Munchmuseet.
En musikalsk oppvigler
En musikalsk oppvigler Pianisten Anja Lauvdal fronter «frijazz mot rasisme»-bevegelsen.
Investor Jan Haudemann-Andersen har papirtap på 2,6 mrd. på tre aksjer i år
Investor Jan Haudemann-Andersen har papirtap på 2,6 mrd. på tre aksjer i år Investoren surfet lenge på en bølge av drømmeavkastning i vekstaksjer. Hittil i år har et knippe av hans utvalgte lodd gjort et gedigent mageplask.
Innlegg: Er ikke kunde i banken, så hvorfor id-krav?
Innlegg: Er ikke kunde i banken, så hvorfor id-krav? DNBs id-krav forvirrer og skremmer eldre. Andre banker har ikke den samme rutinen.
Innlegg: Pust med magen, overbudspolitikk gagner ingen
Innlegg: Pust med magen, overbudspolitikk gagner ingen Nye tiltak i dagligvarebransjen må baseres på kunnskap og fakta.
Innlegg: Steinar Juels pensjonsundring i debatten om ulikhet
Innlegg: Steinar Juels pensjonsundring i debatten om ulikhet En bør ikke stirre seg blind på den reduksjonen i formuesulikhet en får når pensjonskrav regnes med.
Russland kutter tilførselen av naturgass til Finland lørdag
Russland kutter tilførselen av naturgass til Finland lørdag Det finske gasselskapet Gasum varsler at Russland kutter sin tilførsel av naturgass til Finland lørdag.
Kronikk: Et mangfoldig skoletilbud er til elevenes beste
Kronikk: Et mangfoldig skoletilbud er til elevenes beste Det er uforståelig at regjeringen bruker tid og krefter på å bekjempe elever som ønsker et alternativ til den offentlige skolen.
SAS-pilotene fortsetter kampen mot selskapet – nå samkjører de fire ulike søksmål
SAS-pilotene fortsetter kampen mot selskapet – nå samkjører de fire ulike søksmål De norske SAS-pilotene har stevnet selskapet fire ganger det siste halvåret, og nå samkjører LO og YS-tilknyttede Parat noen av sakene.
Hun får prestisjejobben i Utenriksdepartementet
Hun får prestisjejobben i Utenriksdepartementet Tuva Bogsnes klatrer helt til topps og blir ny kommunikasjonssjef i Utenriksdepartementet.
Borten Moes sjokkmetode skaker opp forskere og Putins sjokk-krig fører til Natoutvidelse
Borten Moes sjokkmetode skaker opp forskere og Putins sjokk-krig fører til Natoutvidelse Med Sverige og Finland i Nato kan det for alvor være duket for styrket nordisk sikkerhetssamarbeid.
Harry går aldri av moten
Harry går aldri av moten Harry Styles inviterer lytterne til «Harry's House», et sjarmerende boutique-hotell på landsbygden.
Fint, klokt og dypt fra årets nobelvinner
Fint, klokt og dypt fra årets nobelvinner Nå er tiden inne for å lese en roman av Abdulrazak Gurnah fra Tanzania.
Saueflokken til Spetalen er fortsatt «jævla svær»
Saueflokken til Spetalen er fortsatt «jævla svær» Nyheten om at Øystein Stray Spetalen har kjøpt aksjer i Flyr er nok til å sende aksjen opp over ti prosent fredag.
Konkurransetilsynet vil se på salg av konkursbo innen biltransport
Konkurransetilsynet vil se på salg av konkursbo innen biltransport Oppkjøpet av den konkursrammede konkurrenten sikrer biltransportaktøren Axess Logistics nesten full kontroll på håndtering av nye biler fra Drammen havn. Nå varsler Konkurransetilsynet at det vil behandle kjøpet.
Tanketomt engasjerende
Tanketomt engasjerende Den nye «Top Gun»-filmen er action for et godt voksent og nostalgisk publikum.
Mercedes Drive Pilot slår Teslas Autopilot
Mercedes Drive Pilot slår Teslas Autopilot Bloombergs Stefan Nicola tester Mercedes Drive Pilot, som leverer selvkjøring på et høyere nivå enn Teslas Autopilot klarer.
Judaspengene
Judaspengene Fra en luksusvilla i Bærum svindler en gåtefull general og en amish-pastor til seg mer enn 100 millioner kroner. Underveis forsvinner et tonn sølvmynter.
Oslo Børs endte uken med oppgang – Fredriksen-rederi steg markant etter tallslipp
Oslo Børs endte uken med oppgang – Fredriksen-rederi steg markant etter tallslipp Golden Ocean Group steg mest blant Børsens tungvektere etter å ha lagt frem kvartalstall.
Business Insider: SpaceX betalte to millioner kroner til kvinne etter anklager om Elon Musk-blotting
Business Insider: SpaceX betalte to millioner kroner til kvinne etter anklager om Elon Musk-blotting En flyvertinne inngikk forlik med SpaceX i 2018 etter å ha anklaget grunnlegger Elon Musk for seksuelt krenkende adferd, ifølge Business Insider.
Vestre på rikingtokt
Vestre på rikingtokt Sam Eyde ville ligget dårlig an hvis Jan Christian Vestre var industriminister for 110 år siden.