Badebomber ble gjeldsbombe: Nå er kjeden strippet ned til et minimum
Badebomber ble gjeldsbombe: Nå er kjeden strippet ned til et minimum Lush klarte ikke å holde hodet over vannet på vei ut av pandemien. Nå har bostyrer funnet en løsning for den konkursrammede kjeden.
Oscar-vinner Women Talking er symbolet på et Hollywood i endring
Oscar-vinner Women Talking er symbolet på et Hollywood i endring Filmer som Women Talking og The Inspection beviser at amerikansk mainstream-film har skjerpet seg, mener ekspert.
Høyre-nestleder Henrik Asheim lover å skrote grunnrenteskatten hvis partiet vinner valget i 2025
Høyre-nestleder Henrik Asheim lover å skrote grunnrenteskatten hvis partiet vinner valget i 2025 Høyre vil kreve inn like mye penger fra oppdrettsnæringen som regjeringen. Men hvis regjeringens forslag til grunnrenteskatt blir innført, skal den skrotes ved et maktskifte i 2025, lover partiets nestleder.
Høyre vil lytte til laksenæringen – går imot grunnrenteskatt Høyre sier nei til regjeringens forslag til grunnrenteskatt på havbruk og vil i stedet utrede en produksjonsavgift, slik laksenæringen har bedt om.
Silicon Valley-pioner og mannen bak Moores lov er død
Silicon Valley-pioner og mannen bak Moores lov er død Silicon Valley-pioneren, Intel-grunnleggeren og mannen som utformet Moores lov, Gordon Moore, er død, 94 år gammel.
Vestlands- og velstandsminister
Vestlands- og velstandsminister Høyrebølgen skyller over Vestlandet igjen. Den pleier å felle regjeringer.