Trump: Republikanernes landsmøte flyttes fra Nord-Carolina USAs president Donald Trump sier Republikanernes landsmøte i august blir flyttet fra Charlotte i Nord-Carolina og legger skylden på delstatens guvernør.
Flere guvernører motsetter seg anmodning fra Trump Guvernørene i minst tre delstater avviser forespørselen fra president Donald Trump om å sende soldater fra nasjonalgarden til Washington, D.C.
Støre hardt ut mot Trumps håndtering av uroen i USA Ap-leder Jonas Gahr Støre går hardt ut mot Trumps håndtering av uroen som preger USA i kjølvannet av dødsfallet til George Floyd.
Selger boligen før de kjøper ny i frykt for prisfall: – Vi er spente Boligprisene vil fortsette å falle de nærmeste månedene, ifølge ny rapport. Oslo rammes først hardest, men så kan prisene skyte fart i hovedstaden. – Det blir klar realprisoppgang, sier sjeføkonom Andreas Benedictow.
Festen fortsetter ved børsene: – Dette er en utrolig naiv holdning å ha Verdens børser viser muskler. – Dette er v-formet oppgang, sier investorlegenden Mark Mobius. Analysesjef hos ING i Asia får ikke børskartet til å stemme med terrenget, hvor krisene står i kø.
Washington Post: USAs justisminister ba personlig om å få fredelige demonstranter fjernet USAs justisminister William Barr ba personlig om at demonstranter skulle presses vekk fra Lafayette Square i Washington, D.C., ifølge Washington Post.
Wall Street stiger videre – våpenaksjer trekker opp De amerikanske børsene steg igjen tirsdag. Våpenaksjer går i været, mens gatene i amerikanske storbyer domineres av demonstrasjoner og protester.
Hyttemarkedet koker: 30 på visning for strandperle som gikk 11 mill. over prisantydning – Mildt sagt spesielt, sier megleren om den voldsomme interessen for strandeiendommen som slo den gamle prisrekorden i området. 30 personer dukket opp på visningene, langt flere enn normalt i det prissjiktet.
DN mener: USA er i en politisk krise Et svart år for det som en gang var verdens fremste demokrati bør få amerikanske politikere til å gå i seg selv.
Lottoaksjer Aksjer som svinger mye, og der oppsidepotensialet er stort, kan gi eventyrlig avkastning om man lykkes. Investtech-forskning viser imidlertid at disse aksjene i gjennomsnitt har utviklet seg svært dårlig.
Innlegg: Støtter selskaper som har slitt i årevis Koronasubsidier går også til bedrifter som allerede i utgangspunktet hadde en høyst usikker fremtid, viser vår analyse av støttemottagerne.
Analytiker om John Fredriksen-selskap etter milliardnedskrivning: – Rigger er som en hvit elefant Carnegie-analytiker Frederik Lunde mener det kan bli en komplisert prosess for riggselskapet Seadrill når det nå igjen skal slanke gjelden.
Innlegg: Unødvendig svartmaling av pasientjournalløsning Måten direktør Christine Bergland beskriver saken om pasientjournal på, er ganske spesiell, ja nærmest tendensiøs.
Over 10.000 selskaper har fått avvist søknad om statlig tilskudd: – Det var ikke noe... 11.000 bedrifter har fått avslag på kompensasjonsstøtte. Ferske oppstartsbedrifter kommer dårlig ut. – Det var ikke noe vits i å søke, sier seriegründeren.
Svart for Trump Donald Trump kan ha sluppet opp for andre å skylde på.
Holden: Tom Hagen har sendt melding til motparten om at han vil betale løsepengene Drapssiktede Tom Hagen har sendt en kodet bitcoin-melding til motparten om at han ønsker å betale løsepengene for Anne-Elisabeth Hagen, opplyser hans forsvarer.
Eksadvokat nekter skyld for bedrageri og utroskap Tidligere advokat Alexander Hesselberg innrømmer at han lånte millioner fra klienter for å rydde opp i egen privatøkonomi, men nekter straffskyld.